ΙΣΤΟΡΙΑ

Η THALASSA HOLDINGS ιδρύθηκε στον Πειραιά το 2018, προκειμένου να καλύψει ένα ευρύ φάσμα Καταδυτικών & Ναυτικων Υπηρεσιών, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Υπεράκτιας & Ναυτιλιακής Βιομηχανίας, καθώς και για την κάλυψη των αναγκών των Πελατών της σε όλο τον κόσμο, ακολουθώντας τις οδηγίες HIRA & τον κωδικα πρακτικης IMCA/HSE.

THALASSA HOLDINGS συνεργάζεται  επί σειρά ετών, αποκλειστικά με το Επιστημονικό Γραφείο Πραγματογνωμόνων του κ. Αναστάσιου Δέδε (www.pragmatognomones.eu), ενός από τους κορυφαίους και πιο έμπειρους Πραγματογνώμονες - Τεχνικούς Συμβούλους των Εισαγγελιών Αθηνών και Πειραιά, αναφορικά με ναυτικά ατυχήματα, θαλάσσια διάσωση, αντιμετώπιση πυρκαγιάς, προσαράξεις πλοίων και ρυπάνσεις θαλάσσιου περιβάλλοντος. 

Η THALASSA HOLDINGS διαχειρίζεται επίσης μια σειρά διαφορετικών εταιρειών, προκειμένου να επεκτείνει το φάσμα δραστηριοτήτων, να μειώσει τον κίνδυνο, να βελτιώσει τα περιουσιακά στοιχεία και να επενδύσει στις νέες τεχνολογίες, πάντα προστατεύοντας το θαλάσσιο περιβάλλον και την ιδιοκτησία στη θάλασσα.   

Από το 1998, έχοντας το πρώτο της έργο στη Motor Oil Hellas, σχετικά με τις υποβρύχιες επιθεωρήσεις Εγκαταστάσεων Διυλιστηρίων, η THALASSA OFFSHORE συνεχίζει να παρέχει υπηρεσίες σε πολυάριθμες Υπεράκτιες Επιχειρήσεις Πετρελαίου & Αερίου, υποστηρίζοντας Offshore Renewable Energy Resources, Offshore Product-Drilling Platforms, Offshore Product-Drilling Rigs, & Φορτηγίδες, Pigging & SPM (συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών Surface Oriented & Saturation Diving, DSV & ROV). 

Από το 1998, έχοντας το πρώτα της έργα με τον Όμιλο Τσαβλίρη, σχετικά με τις υποβρύχιες επισκευές προσαραγμενων πλοιων, η THALASSA SALVAGE συνεχίζει να παρέχει υπηρεσίες σε πολυάριθμες ναυτικες επιχειρήσεις διάσωσης πλοιων και απομάκρυνσης ναυαγίων, υποστήριζοντας τους Μεγαλυτερους Διασωστες στον κόσμο (συμπεριλαμβανομένων των Επιχειρήσεων Ανύψωσης Βαρέων Τμηματων & Αντιμετώπισης Πετρελαιοκηλίδων).   

Από το 1996, έχοντας το πρώτο της Έργο με τη Siemens, σχετικά με την επιβλεψη των υποθαλάσσιων εργασίων Διασύνδεσης Καλωδίων Οπτικών Ινών Ρόδου, Καρπάθου & Κρήτης, η THALASSA SUBSEA συνεχίζει να παρέχει υπηρεσίες σε πολυάριθμες Λειτουργίες Υποθαλάσσιων Καλωδίων, υποστήριζοντας τους Μεγαλυτερους Κατασκευαστες & Εργολαβους Υποθαλάσσιων Καλωδίων στον κόσμο συμπεριλαμβανομένων των εγκαταστάσεων ενεργειακων καλωδιων και οπτικών ινών, επισκευών, συντήρησης, προστασίας, μηχανικής, έρευνας, λειτουργίας UXO & ROV).

Από το 1993, έχοντας το πρώτο της έργο στην Ινδονησία, σχετικά με τον υποβρυχιο καθαρισμό υφαλων του VLCC "SAPPHIRE" - DWT 392798 Tons, η THALASSA DIVING συνεχίζει να παρεχει υπηρεσίες σε πολυάριθμες Εμπορικές Καταδύσεις & Ναυτικες Επιχειρήσεις (συμπεριλαμβανομένων εργασιών και επισκευων σε πλοία, λιμενικά έργα & εργα πολιτικού μηχανικού).